Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, April 3, 2008

Blogger vs Wordpress

ekceli ni 3rd entry...tp aku dah delete posting yg lepas...nyemak la plak...hehe...lgpon entry tu dah lama...blog ni dah lama aku tak maintain...n tiba2 rasa jeles dgn blog aini (http://nedlinatalisz.blogspot.com/) yg cun melecun tu...

aku mmg dah lama reg blogger...tp tiba2 gatal rasa nk try wordpress lak...rasa cam bes jek...so aku pon reg la...mula2 login...aiyak..apa aku kena buat ni...blur giler...aku rasa dianye dashboard tak user friendly...pening aku tatau nk klik button mana satu...klik punya klik at last berjaya gak la pilih template + posting...pastu rasa cam nk letak jam cam aini nye la plak...pilih punya pilih jam...pastu bila nk paste kat wordpress...aiyak...takleh nk masukkan HTML ke?tensen betul aku...pastu mula la pk nk tukar ke blogger plak...tp dah bgtau aini url yg baru tu..aiyak...malu2...ahahaha...pastu belek2 lak blogger....template suma tak berkenan kecuali template sama ngan aini :P ...ahahahah...alasan je tu :P ...dan ari ni aku bertekad bertukar ke blogger atas nasihat aini :D ...

mmg blogger lg bes la...mmg sesuai utk org yg buta it dan tade masa nk touch up2...leh masuk HTML...hehe...tp wordpress ok gak...ada function2 yg blogger tade....tp yg aku tak puas hati tu takleh masuk HTML...huhu...maybe boleh tapi kena upgrade means kena bayar la...hehe...maleh la aku nk bayar2 ni...yg free ni pon lom tentu maintain...hehe...

pa pe pon slmt berblog utk aku...go go caiyok amoi!

p/s: kat bawah ni blog aku kat wordpress...hehe...

2 comments:

nedli said...

chaiyok! chaiyok!!
(^^!)

amoi said...

hehe...tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...