Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, April 15, 2008

Bad News

huhu...pas lunch td dpt call dr shuk...dia accident kat highway on the way nak pegi keje...huhu...terkejut giler aku...nak menangis pon ada...sib baik ada kak mus kat tepi aku...aku maintain jek lagi...dia ckp tangan dia hancur...giler ah...terkejut badak aku..aku dok bayang tgn hancur giler2...huhuhuh...motor ok...tp masalahnya nak bawak moto lak tak boleh...sian giler...kalo aku ada keta mmg aku dah berkejar ke sana dah...pastu aku pon takleh nak layan dia sgt dan tak sempat nak tolong apa sbb aku tgh bz tolong kak mus debug program...aku mmg dah takleh concentrate...sib baik kak mus memahami...pastu dia pegi hebah lak kat org lain...ahahahah...hampeh betul...

td dah call shuk lagi...dia dah ada kat hospital...tp tgh tunggu turn utk dirawat...tatau la mcm mana dia pegi hospital tu...malas aku nak tanya banyak...kang lagi tension lak dia...opss...lupa nak ckp...actually dia jatuh motor...jln licin katanya...aku ingatkan hujan...tp ada org tak_berhati_perut_dan_pentingkan_diri_sendiri tuang minyak kat atas jalan...dekat selekoh pulak tu...aku harap biar org tu dpt balasan setimpal...tade otak ke?

3 comments:

nedli said...

huhu.. skrg nie mmg banyak kes org aniaya, letak2 minyak nie kat jalan nie...

tp takpelah dah selamat sampai hospital kan...




// berhati-hatilah di jalan raya..

amoi said...

aah...
err..tp berita terbaru..rupanya bkn org saja letak...minyak lori tumpah atas jln...tu yg licin tu...silap informasi lak :P

nedli said...

heheh.. apolaa.. (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...