Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, November 11, 2008

Secret Recipe: Buy 1 Cake Free 1 Cake...waaa..weee



alamak...lupa nak inform korang...hari ni secret recipe bg free cake...beli 1 whole cake free 1 whole cake...waaa...weee...best giler kan?

tp kat selected outlet je...thn lepas pun diaorg buat mcm ni...mmg org cerita queue pjg giler...diaorg buat ni sempena anniversary diaorg yg ke 11...

best kan...bayangkan dapat kek free harga 70++...haha...satu rumah boleh mkn...yummyyyy...

thn lepas ada ofismate aku p beratur beli..kek yg best2 semua dah abis...at last dpt cheese cake apa tah...tp sedap je...hehe...biasa la...free kan? :D

nak tgk keadaan queue thn lepas leh tgk kat blog saimatkong

4 comments:

NedLi Natalisz said...

erm.. instead of kasik free kek on that day... better dier kasik kupon untuk dptkan kek free 1 ...


hahah.. banyak laa plaks komplennyer aku nieh (^^!!)

amoi said...

ko org ke2 aku jumpa cadangkan bg kupon...haha...

kalo dpt kupon tade la org nak beli kek diaorg..harap kupon jek :P

NedLi Natalisz said...

maksud aku.. beli kek hari tue, dpt kupon free cake.So biler kek yg pertama dah habis makan, bleh redeem kek kedua di hari lain.. x perlulah dpt 2 kek dlm masa sehari.

jenuh weh nak habiskan 2 biji kek dah laa peti ais kat rumah aku kecik (^^i)

amoi said...

ooo itu mcm...
mungkin dia saja je buat camtu spy org pk 10x nak pegi beratur n beli...so kurang sket org yg berebut nak beli...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...