Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, November 13, 2008

Air Asia...no fuel surcharge...waaa..weee...


air asia skrg tgh berentap ngan fireflyz...kali ni diaorg bg free fuel surcharge plak...aku tak ingat dulu diaorg charge fuel surcharge berapa...tp refer kat fireflyz dalam 150++...so air asia maybe dulu charge 100++...

best tu dpt free fuel surcharge...dpt la cover harga check in luggage + mkn kat lam flight...haha...walaupun perjalanan kejap je...tp nak jugak mkn kat dlm flight...padahal mahal tak hengat...haha...

teringat masa blk dari Padang dulu...mmg plan nak mkn dalam flight...sbb teringin giler nak mkn masakan Malaysia...tp nasik lemak dah abis pulak...so aku mkn maggi...baru je dpt maggi...flight dah nak mendarat...ahahah...hampeh sungguh...tak sempat aku nak mkn abis...cis..rugi duit aku...huhu...

berbalik pada free fuel surcharge ni...diaorg bagi free utk semua seat dalam Air Asia + Air Asia X....dan bermula dari 11 November onwards...11 November tu tarikh purchase tau...kalo korang purchase before 11 November tapi travel lepas 11 November...still kena fuel surcharge tu...haha..rugi la sapa2 yg dah purchase before 11 November :P

I purchased my AirAsia seats before "No Fuel Surcharge" came into effect on
11 Nov 2008. Will I get a refund for the fuel surcharge I already paid for?

A: Please refer to Q3. "No Fuel Surcharge" is only applicable to AirAsia and
AirAsia X seats purchased from 11 November 2008 onwards.

nak tau lebih lanjut leh la tgk kat website air asia

2 comments:

NedLi Natalisz said...

ko sama mcm adik aku.. x paham betul(^_^)

x sampai sejam pun dlm flight nak makan2 dlm tue... mcmlah xleh tunggu jejak tanah (^^,)

amoi said...

haha...ye la...dah tak sabar nak mkn masakan malaysia...dpt megi pon jadi lah...kat indon tade megi kuah2...semua goreng2 jek...

seingat aku sejak aku blk dr Padang smp skrg aku tak mkn lagi megi goreng...dah muak!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...