Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, October 8, 2008

Tomyam Kung, Kek Indulgence + Green Apple Kasturi @ Secret Recipe

patutnya buat entry pasal raya...tp aku buat entry pasal mkn2 lak..haha...

gambar raya lom download lam pc lagi...+ skrg cam malas giler la...hehe...

ni hari terakhir kot aku berbuka kat luar...pk punya pk tiba2 rasa nak mkn tomyam kat secret recipe plak...so kitaorg pun terus serbu secret recipe...

kitaorg solat maghrib dulu...so seat alhamdulillah ada...kitaorg order tomyam kung(kung ke aa?dah lupa la :P) + kek indulgence + green apple kasturi...nyum2...

kek indulgence favourite all the time...tgk la tekstur nye tu...hehe...


ni plak tomyam kung...udang besar wooo...ada la dpt 3-4 ketul kot...tp aku rasa cam dah tak best plak tomyam kung ni...dulu cam sedap je...ahahaha...errr...harga pun dah naik tau...huhu...


green apple kasturi...ada asam boi kat lam air tu...ala air ni buat kat umah pun boleh...hehe...



masa tgh kitaorg mkn ni...tiba2 dgr bunyi pinggan jatuh...rupa2nya ada waiter yg dah tertumpahkan air kat atas customer...

customer tu bertambah mengamuk bila air coklat tu tumpah atas baju + kasut yg dia baru beli...giler ah..dah la baju tu putih...haru2...

dan baju putih tu plak ada 1 je kat kedai yg dia beli tu...so manager tu nak ganti mmg tak dapek aaa...

aku tatau camna manager tu solve...tp kesian gak la kat waiter tu...muka innocent jek...

tp sian gak kat tuan punya baju tu (anak customer)...nangis dia tgk baju raya dia kotor...huhu...

so waiter + waitress sekalian...berhati2lah masa angkat makanan + air ek...hehe...

2 comments:

hantuasamboi said...

Oooooo .. bile mau banjer nie .. nampak sedap je semua menu diatas

amoi said...

haha...ko la belanja dulu...mmg sedap menu2 tu...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...