Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, December 2, 2009

New Moon...here we come!!!


pic source

ngeh ngeh ngeh. saja nak bagi jeles. eh eh tak jeles ke? :P

tengah tunggu slyde pick up and terus menuju ke mid valley kesayangan aku dan yun. eh yun ko pun sayang kan mid valley? haha. nasib baik ada gsc booking system yang canggih-manggih itu. berbaloi2 dengan charge fee RM1 yang dikenakan untuk setiap tiket. eh RM1 ke 50 sen. lupa la pulak. so takyah beratur panjang. lagipun hari ni kan hari rabu.

slyde dah sampai...cau cin cau...

11 comments:

Yun said...

yolah...itu ajelah kesayangan aku kan....[ko pon same ..hehehe]

tapi...aku xtgk lagi twilight ni!

sungguh xaci ok!

kuizikel said...

tak jeles pon sebab tak best :P

kuizikel said...

apsal ada approval lak ni.. hahaha.. blog aku ada spam, sbb tu letak word verification.. slalu blog ada approval ni mesti blog glemer yang slalu dapat 'pujian'... ko pon byk dpt 'pujian' ke wei!

amoi said...

yun...wakakak...kesayangan kita bersama...cewahh..
haha...pegi la tgk...bestttttt

kui...hahhaha...nada2 sedapkan ati..wakakaka...best la...best dari part 1...
approval sbb ada spam...word verification tu macam susah jek..hehe..tp yg ni pon susah gak..ahahaha...

Wawa Shukor said...

wei amoi mana ada best. wa tgk hampir nak tdo la.

kalau diberi peluang, baik wa pilih jacob tu. hero mcm lembik je hehehe ;)

amoi said...

haha...pesal semua org ckp tak best tapi aku rasa best??

haha..aah hero lembik dan tak byk menonjol...tapi aku mmg tak suka pon edward tu...pucat lesi...hoho..

Wawa Shukor said...

ko jek suka heheheh, terpengaruh ngan kisah cinta agong la tu :p

amoi said...

haha...wawa ko tak suka cerita twilight ke atau tak suka twilight part 2 ni?

NedLi Natalisz said...

haah x best pun... (padahal x tgk pun lagi.. hahahah (^O^)...)

amoi said...

haha...aini..ko saja je dengki kat aku kan...cis

Wawa Shukor said...

moi- twilight part 2 arrr. lembab jek citer ni ngantukK hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...