Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, November 30, 2009

Saya Bz

sorry lama tak update belog. saya sangat bz dengan kerja2 di ofis. project company code merge nak live awal tahun depan, begitu juga VADS. bertambah lagi dengan production issue dan macam2 lagi program error yang perlu diselesaikan. rabu lepas tak menang tangan buat kerja. terpaksa selesaikan semua kerja sebab trial cut over dah nak berakhir. tapi still tak dapat siapkan dan terpaksa sambung kerja di rumah. sigh!!

hari ni masih lagi menghadap benda yang sama. harap dapat selesaikan secepat mungkin. saya bosan. adakah saya patut tukar project? atau tukar kerja? hmm...

telefon sudah pasang kat rumah. tapi streamyx belum ada tanda2 nak dipasang. hari ni dah 5 hari bekerja. janji 3 hari bekerja sahaja. tak cukup orang ke? ke sebab ramai orang potong?hmm...jap lagi nak call dan belasah...siap kau!!!

7 comments:

zamrita said...

salam moi lama aku tak tengok ko nyer blog..aku pun sekarang lama dah tak up date blog..maklumla dah de facebook ne lagi lah tersangat malasnya aku..hahaha

NedLi Natalisz said...

saya pun bz gak.. huhu

amoi said...

zamrita: tu la pasal dok layan fesbuk je...blog dah terbengkalai..hehe...

nedli: ko bz apakah?tanam sayur ke?hehe...

NedLi Natalisz said...

saya bz tgk Arashi (^^i)

NedLi Natalisz said...

saya bz tgk arashi (^^i)

amoi said...

oo patut la :P

Yun said...

ala kesiannye bz....[tp pdn muke] hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...