Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, August 13, 2008

Happy Left-Handers Day to all lefties!!!!!!


happy lefthanders day to all lefties!!!! pesal tade righthanders day ek?hehe...

saya wish utk mak saya noriha ariffin...anak buah saya amirul uzair hakimi...tak lupa juga utk shuk dan kak ain...

dpt tau hari ni pon sbb npk status msg ym kak ain pg tadi...hehe...

lefties ni unik la aku rasa...dan kreatif...siap ada website khas utk lefthanders day lagi tau...jgn jealous ok ! klik je kat gambar bawah ni kalo nak tau lebih lanjut...


selama ni aku tak perasan pon pasal kesusahan lefties ni hidup kat dunia org kanan ni...lepas shuk terang betapa susahnya dia nak guna barang2 org kanan...baru aku perasan...patut la org kiri ni mati cepat kan?(ikut kajian la...hehe...)

cth2 brg yg susah utk diaorg guna mcm gunting, pisau, senduk yg tajam kat sebelah je, jam, alat kupas kulit buah...mcm2 lagi la...hehe...kesiankan diaorg ni...

dulu aku pernah baca kat mag ada kedai yg jual brg2 utk org kiri ni...sapa tau kat mana ek?habaq mai nooo....

7 comments:

Chipsmunk said...

huuuuu .. haku pon kidal gak .. ngee :D kene sesuaikan diri gak .. takleh aa nak mengalah kan .. try use dedua gak walaupun kelebihan atau laju pada kiri .,. muehehe

NedLi Natalisz said...

aku suker paksa najla pegang sudu tangan kanan... sbb suker tgk dier terkial-kial masa nak menyuap nasi...

pastu kalo dier mcm susah jerk nak menyuap.. mesti mata dier terkebil-kebil memandang aku mintak kesian... hahahahha


btw.. aku suker tgk org kidal menulis (^^,)

amoi said...

chipsmunk: laa...ko pon kidal gak ke?tak perasan la...hehe...

ko sama cam mak aku...leh guna dua2 tgn...hehe...sbb masa kecik nenek aku tak bg mak aku guna tgn kiri...

amoi said...

ned: haha...kijam betul macik najla ni :P

aah la ned...bila ko ckp ko suka tgk org kidal menulis...aku pon rasa cam best jugak...sbb pelik la...hehe...

ijad said...

salam.. tak nak join gath ke..

aeropama dot com said...

org tgn kidal pun ada hari khusus gk. org tgn tak kidal ni cmne

ps: br tahu ada hari utk org kidal ni. time kasih psl info ni...

amoi said...

ijad: gath apa ek?

aeropama: haaa..tu la pasal...tade plak hari org tangan kanan ek...hehe...
aku pon baru tau info ni..hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...