Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, August 8, 2008

Charity Durian Festival


sedapnyeee tgk durian kat atas ni kan?huhu...ahad ni ada Charity Durian Festival kat subang parade...mcm nak pegi...bro knizam kena pegi ni..sbb dia suka mkn durian...hehe...kak aniem ngan kak ana pon kena pegi gak...2 org ni pon hantu durian...hehe...

nama pon charity kan?so kena la bayar...bayarannya rm10 dan rm1 akan didermakan kepada The Children Wish Society...tp all you can eat tau...tu yg best...hehe...

durian tu ada 1800 biji...semua gred A...gred A yg mcm mana ek?yg pahit2 tu ek?ke yg cam ada gas tu?ke yg D24 tu?ke cam durian musang yg bro knizam mkn tu? ahahaha :P

tp selain dari durian...manggis ngan rambutan pon ada tau...setiap jenis 500kg...byk betul...
org sure ramai giler nanti kan?jd kena dtg awal la...event start pukul 1 ptg...tu official launch...so tambah tolak ucapan kol 2 ptg la kot start...

aku kalo tade aral melintang insyaAllah ada la kat sana...hehe...jumpa di sanaaaaaaaa....

4 comments:

KNizam said...

wahhhhh durian nakkkkkkk ! hehe :)

amoi said...

hehe...best kan?
ko pegi tak ari tu bro?
aku tak pegi...cancel last minute...huhu...

Anonymous said...

promote kemain.. momoki pun x g..tipu........

hahhahah

aniem

amoi said...

ahhahaah...manusia hanya merancang...Allah yg menentukan :)

tu la...ko tanak bawak aku pegi...ehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...