Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, October 18, 2009

Mari Usahakan Ladang Bersama Ranch Rush

apakah dia Ranch Rush? Ranch Rush adalah game tanam sayur..haha...ni aku je yang cakap...

hari tu tengok aini main game ni kat rumah abg radhie terus terpikat...macam best lak game ni tanam2 sayur, bela lembu, bela ostrich...hoho..tapi semakin lama semakin mencabar...ye la kan..takkan semakin lama semakin senang...week 8 hari jumaat tu memang mencabar betul la...aku main nak dekat 10x baru lepas...tensen jek...tapi akhirnya lepas jugak la...so sekarang tgh main expert mode plak...tere tak?hehe...

ni lah gambar ladang aku...ni dah masuk week 8 rasanya...bunyi ostrich tu mmg annoying..haihh..


yang membuatkan game ni mencabar sebab kita tak boleh tengok keseluruhan ladang kita dalam 1 screen...maknanya kita kena drag ke kanan atau ke bawah untuk tengok kawasan lain...paham tak?tak paham?ish..download la dan main, nanti confirm paham...hehe...

sapa2 nak download boleh download kat sini ye...

7 comments:

~tuah.rimbun~ said...

patutlah blog lama tak update

~tuah.rimbun~ said...

salam aidilfitri, maaf zahir batin

amoi said...

haha..tu la pasal...dok seronok main game ni jek...hehe...

slmt hari raya maaf zahir batin :)

kuizikel said...

haha sampai lupa blog ko ni wujud..kekekkekek

amoi said...

haha...cis...

NedLi Natalisz said...

apersal bersepah-sepah tanaman ko nie ila? hahah.. (^^i)

gunakan tanah yg ader semaxima yg munkin baru senang nak complete level.- siap kasik advice kan.. mcm bagus jer aku nie(^^ii)

mesti ko dah x main dah game nie kan? (^^,)

amoi said...

dah tak muat la aini...aku dah susun rapat2..ahahaha..pening pala aku...tapi at last dpt gak abiskan beginner nya level...

haha...camna ko tau aku dah tak main game ni?ahahaha...tu la...bila dah masuk expert dah malas plak nak susun blk ladang...lagipon dah jumpa game best kat facebook...ahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...